All Electric Concept – een veilige keuze voor de toekomst

Het All Electric Concept van Ecologisch Verwarmen voorziet in het volledig gasloos maken van nieuwbouw en bestaande woningen. Alles thuis op elektrisch, dat is all-electric living.

Best een vreemde gedachte dat er straks helemaal geen gas meer nodig is als energiebron. Maar de realiteit is dat aardgas verwarming zijn langste tijd wel heeft gehad. Veel mensen zullen dus snel gaan overstappen naar een elektrische manier van verwarmen en verkoelen. In de meeste gevallen zal de keus vallen op de warmtepomp. Er staat dus heel veel te gebeuren nu overal wordt ingezien dat we moeten verduurzamen. Daarnaast mogen er in de nabije toekomst alleen nog maar BENG (bijna energie neutraal gebouw) woningen gebouwd worden.

all electric concept

All Electric Concept

Maar ook aan de bestaande woningen/gebouwen zal er iets moeten gebeuren. U kunt uiteraard blijven uitstellen tot er geen gas meer is of tot de overheid besluit de gaskraan dicht te draaien, maar wellicht is het beter om langzaam maar zeker nu tot actie over te gaan in uw woning. De mogelijkheden daartoe zijn veel groter dan u in eerste instantie zult denken. Dat is mooi, maar er komt toch wel wat bij kijken voordat je volledig elektrisch kan wonen.

Onze Missie

Gezamenlijk kunnen we de overgang maken naar een volledige duurzame energie voorziening, waarin alle energie uit eindeloze, natuurlijke en schone bronnen komt zoals wind en zon.